Schrijftafel in de bib

Op zaterdag 2 oktober organiseert de bib van Beernem een VERWENDAG. Ann Hudders nodigde mij voor enkele weken uit om op haar werkplek aan de bezoekers enkele schrijfrecepten aan te reiken.

De medewerkers van de bib zetten hun beste beentje voor. Kijk maar naar de aankleding van de schrijftafel! Ik popel van ongeduld om daar plaats te nemen? Het menu met schrijfrecepten – dat ik speciaal voor de bibliotheek heb samengesteld – wordt doorlopend aangereikt tussen 9u30 en 12u30. Kom jij aanschuiven aan de schrijftafel?

Voor wie wil aanschuiven aan de schrijftafel geef ik hier graag het adres van de bib (C. Marichalstraat 1) en het

Om wat promotie te maken voor dit initiatief nodigde ik leden van de FB groep ’t SchrijfNest Online vanmorgen uit om een woordgedicht te maken met SCHRIJFTAFEL. Met mijn woordgedicht lichtte ik een tip van de sluier.

S TAPELGEDICHT
H IPPE HAIKU
R ecyclen
I n de bib
J uffie Viv
F lipt niet
T jilp je mee 
A an haar schrijftafel
F ix zonder schroom
E EN ZEVENSCHRIJFSEL
L ichtgewicht lyriek

Tot zaterdag?

Een hartelijke groet,
Viviane Van Pottelberghe
30 september 2021

foto’s: inzet: bib Beernem; overige ©Ann Hudders

5 gedachten over “Schrijftafel in de bib

  1. Tof Viviane dat de mensen daar kunnen schrijven.
    Ik laat je via deze weg ook weten dat het huisje van de grote lantaarnspin is. Ze hangt een soort coconnetje aan een grashalm of stengel. Het hangt vaak naar beneden van daar de naam lantaarnspin, maar vaak maakt ze het ook horizontaal zoals op de foto op mijn blog.

    1. Sorry mijn bericht was weg voor ik het kon nakijken. Verwijder het maar. Ik begin opnieuw. Tof dat de mensen daar mogen samen komen om te schrijven. Laat je ook weten dat het huisje op mijn foto van de grote lantaarnspin was. Ze hangt een soort coconnetje aan een grashalm of stengel. Het hangt vaak naar beneden van daar de naam lantaarnspin, maar soms maakt ze haar kunstig coconnetje ook horizontaal zoals op mijn foto.

Reacties zijn gesloten.