van fouten leren


Ik nam mij voor om opnieuw mee te doen met de Foto 7 daagse van Heel Holland fotografeert. Ik postte mijn foto’s voor de eerste opdrachten op mijn FB profiel en in de speciale FB groep die Misha hiervoor had gemaakt. ’s avonds deelde hij in een video de foto’s die hem waren opgevallen. Mijn valkuil stond wagenwijd open … ik vergeleek mijn foto’s met de prachtexemplaren die ik voor ogen kreeg en besloot om niet verder in te gaan op de challenge. Daardoor ontzegde ik mij het plezier van het mee-spelen en zette ik mijn creativiteit op slot.

Ik ben gelukkig niet te oud om van mijn fouten te leren. Met enige vertraging heb ik dan toch de laatste opdrachten uitgevoerd en er voor mezelf een schrijfopdracht aan toegevoegd vooraleer ik de foto’s heb gedeeld op ‘viviane mijmert creatief’.

Voor de opdracht #oranje bijvoorbeeld liep ik voor dag en dauw in ons tuintje en werd ik getrakteerd op een prachtig schouwspel van zacht ochtendlicht en het concert dat merels en lijsters ten beste gaven. Het zou zonde geweest zijn om dat te missen.

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 12 mei 2021
foto: ©vivapo

6 gedachten over “van fouten leren

Reacties zijn gesloten.