Een aperitiefconcert in tVaartje

Mijmeren 19-07-07 - 05Een vriendin vroeg vorige week mijn hulp voor de opmaak van een WordPress blog/website voor haar opstartende praktijk Bron Marion. Op dat moment konden we reeds één activiteit uit het open aanbod vermelden, een gratis aperitiefconcert met Rika in de grote tent van tVaartje te Lissewege op zondag 7 juli om 12u15.

Mijmeren 19-07-07 - 02Ook op 7 juli – van 11u tot 13 u – stond het begeleiden van Mijmeren op papier in tVaartje op mijn programma.  Bij één van de schrijfopdrachten werden de vier deelnemers uitgenodigd om in de (omgeving van) de tent plaats te nemen en bewust te luisteren, zowel met hun oren als met hun hart. De meeste deelnemers luisterden vol verwondering én bewondering naar wat Marion en Rika ten beste gaven voor hun fans en toevallige bezoekers en schreven nadien een pantoem.  Eén van de deelnemers kwam zelfs niet meer aan schrijven toe, zo zeer was ze onder de indruk van wat beide dames ten beste gaven. Een optreden dat kan tellen als promotie, niet in het minst omdat er op Facebook tal van foto’s, filmpjes en reacties werden gedeeld, waaronder dit pantoem:

Een aperitiefconcert in tVaartje

Twee prachtige vrouwenstemmen
laten de energie in de tent vibreren
a capella of ondersteund door trekzak.

Twee prachtige vrouwenstemmen
maken het publiek enthousiast
a capella of ondersteund door trekzak.

Ernstig of doorspekt met humor
maken zij het publiek enthousiast
voor een gebed of zeemanslied.

Ernstig of doorspekt met humor
houden zij de aandacht gaande
voor een gebed of zeemanslied.

Summertime en the river is flowing
houden de aandacht gaande.
Een aperitiefconcert in tVaartje

©vivapo – 7/7/2019

Wat ik nog meer schreef tijdens Mijmeren op papier kan je binnenkort lezen op de blog vivapo mijmert creatief.

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 8 juli 2019

Bron foto’s: ©vivapo

5 gedachten over “Een aperitiefconcert in tVaartje

  1. Zo gezellig zeg! De West Vlamingen kunnen voor de beste sfeer zorgen. Moet dringend eens kijken wanneer ik nog eens een Schrijfnest kan meesnoepen, op verplaatsing wellicht…😊

Reacties zijn gesloten.