Missie nu reeds geslaagd!

Ik ben lid van ’t Schrijfbankje, een besloten FB groep met – op enkele uitzonderingen na – uitsluitend taalminnaars uit Nederland. In tegenstelling tot de FB groep Mijmeren in elfjes die ik zelf beheer, post ik op ’t Schrijfbankje naast elfjes(*) ook teksten met andere schrijfvormen als basis.

Daarnaast reageer ik dikwijls op de elfjes die daar worden gedeeld met een spiegelend elfje waarop dan weer door anderen wordt gereageerd met een nieuw elfje.  Zo ontstaat een ketting aan elfjes. Mits een aantal spelregels worden gerespecteerd, benoem ik zo’n werkwijze in ‘Mijmeren op papier – schrijfvormen van a tot z‘ als pingpongpoëzie. Gisteren reageerde ik op ’t Schrijfbankje met één woord – ‘prachtig’ – op zo’n reeks elfjes

elfjes ketting schrijfgroep 01

Tot mijn verwondering las ik vandaag bovenstaande reactie die mij ontroerde omdat het perfect aansluit bij mijn bedoeling om dit werkboek te maken en te publiceren.

bedoeling van de auteur

Ik deel hier zeer graag één reeks elfjes die aan die Nederlandse schrijftafel werden geschreven. Naast de initiatiefnemer ging iedere deelnemer met een andere reeks elfjes naar huis.

elfjes ketting schrijfgroep 02

Zoek je naar een opstapje om in je eentje te schrijven of samen met je (klein)kind(eren)? Of ben je op zoek naar een leuke ontspanning tijdens een reünie met vrienden, een familiebijeenkomst of teambuilding?
Dan vind je zeker je gading tussen de 26 schrijfvormen in dit handig werkboek dat je gemakkelijk in je handtas kan meenemen.

Bij bol.com kost het 24 euro, portkosten inbegrepen (handig voor wie in Nederland woont). Bezoekers aan de NaGeBa beurs te Torhout kunnen genieten van 4 euro beurskorting. Ook wie deelneemt aan een bijeenkomst van ’t SchrijfNest of wie in mijn buurt woont (Brugge) kan tijdelijk van die beurskorting (**) genieten.

Schrijfvormen an a tot z - kaft

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 15 maart 2019

(*) Een elfje is een gedicht van elf woorden verdeeld over vijf regels, in één lange zin, in meerdere zinnen of losse woorden.

(**) Contacteer mij desgevallend via info@vivapo.net.

4 gedachten over “Missie nu reeds geslaagd!

Reacties zijn gesloten.