post van vivapo

post van vivapo

Ik deel hier – bij wijze van test – de Post die ik vandaag op de website van vivapo heb gedeeld.

Ik hoop op die manier een reactie te krijgen van volgers die ingelogd zijn via WordPress.com op een aantal zaken waarover ik mij verwonder.

Waarover ik mij verwonder…?
Ik slaag er maar niet in om de knop ‘reblog’ zichtbaar te maken op mijn berichten, ook al heb ik die optie aangeklikt bij de instellingen.

Waarover ik mij … nog verwonder?
Ik kan geen interne koppelingen leggen binnen mijn berichten. Concreet: ik wil een koppeling maken tussen de intro van mijn ‘post’ en de betreffende inhoud.

Bij voorbaat van harte dank voor uw reactie(s)!

Viviane Van Pottelberghe – 1 februari 2018

10 gedachten over “post van vivapo

 1. Grappig eigenlijk, nadat ik dit bericht heb gedeeld werd ik mij bewust dat ik via een ‘omweg’ – nl. met de knop “Press this” – toch heb bereikt wat ik wilde bereiken, een bericht van de website van vivapo delen op vivapo’s blog.
  Voor de “interne koppelingen” binnen een bericht zoek ik echter nog steeds naar een een oplossing.

 2. Viviane,
  Met mijn beperkte kennis een poging:
  – moet je niet – nadat je bij instellingen de knop reblog aangeduid hebt – volledig uit je website gaan en opnieuw opstarten opdat de knop zichtbaar wordt?
  – zou het kunnen dat je geen link kunt maken tussen de intro van je post en de inhoud ervan omdat deze zich op dezelfde pagina bevinden?

  Is maar een poging hoor, misschien deed je dit allemaal al!
  Succes verder!

  1. Dank voor jouw reactie Chantal.
   – jouw eerste bemerking heb ik gevolgd; de knop “reblog” verschijnt echter niet; maarrrr … ik heb hiervoor een andere oplossing, nl. de knop “Press this”
   – jouw tweede bemerking klopt volgens mij; ik vind dit echter een ‘tekort’ van WordPress

 3. Beste Viviane, Bedoel je de ‘anchor’ links die je met mailchimp kan plaatsen?
  Leuk plan voor langere blogs. Ik ga eens kijken of mij het lukt om ze te vinden.
  Groet,
  Margo

 4. Ik kan me gewoon abonneren via het kleine pop-upvenstertje van WordPress zelf, waardoor je blogs in mijn reader komen.

 5. En als ik onderaan je post kijk, dan staat er, links naast de like-knop een knopje ‘ herblog’. Dus voor zover k kan zien gaat het allemaal gesmeerd 🙂

  1. Dank Joke. Op déze blog (365 dagen verwondering) lukt wél wat op mijn website (vivapo.net) niét lukte en dat was net mijn punt.

 6. Ik zou je niet kunnen helpen want ben al blij dat ik kan posten wat ik w!il.Hopelijk zit er wel ergens een blogger die je helpen kan

Reacties zijn gesloten.