GrijzeVogel op Memopoëzie

memopoezie - 01

Vandaag liet ik voor het eerst een memo achter op een openbare plek.  Spannend, temeer omdat die openbaar plek de gevel van mijn eigen huis is. GrijzeVogel is de schuilnaam waarmee ik mij heb geregistreerd op de website van Memopoëzie. De grijze vogel van ’t SchrijfNest.

Mijn motivatie?

In ’t SchrijfNest probeer ik mensen warm te maken om creatief en/of meditatief en/of reflectief te schrijven en op die manier zichzelf en anderen te verrassen.
Door stiekem korte gedichten op post-its in het openbaar achter te laten probeer ik om toevallige voorbijgangers te verrassen.
Mijn eerste en volgende memopoëzie kan je voortaan lezen op de blog vivapo mijmert creatief (#Memopoëzie) én op de website van Memopoëzie waar je mijn inzendingen ook kan beoordelen.

Hoe werkt het?

10 gedachten over “GrijzeVogel op Memopoëzie

  1. aha, jij bent dat ijsvogeltje; ik had al gereageerd zonder te weten wie achter die schuilnaam zat. We vliegen samen uit!

 1. Dit bericht doet mij plezier:
  “dag GrijzeVogel!
  Door jou ken ik nu ook memopoëzie. Ik doe mee onder de naam ijsvogeltje.
  Heel veel groetjes”

 2. Geweldig blogbericht! Echt tof dat je zo enthousiast bent over Memopoëzie en anderen aanzet om mee te doen. Dat doet ook mij enorm veel plezier.

  Koolmees

Reacties zijn gesloten.