Mijmeren in vivapo’s mobiel SchrijfNest

kunst in de tuinVanaf september starten opnieuw de bijeenkomsten van ’t SchrijfNest te Brugge. Het was mijn bedoeling om op woensdag 6 september een workshop in de namiddag en – dat is NIEUW – ook ’s avonds te organiseren in Let’s Co & Co, in het centrum van Brugge.

Om promotie te maken voor de avond sessie zou de werking van ’t SchrijfNest worden voorgesteld tijdens het co café dat op zondag 3 september was voorzien. Na overleg met het team van het co café werd echter beslist om het co café op een latere datum te organiseren.

In het NU leven – wat ik ondertussen stap voor stap aan het oefenen ben – biedt een enorm voordeel: ik leer omgaan met dergelijke situaties. Van mijn negenjarige kleindochter leer ik dan weer dat er voor ieder probleem een oplossing is.

En die oplossing kwam veel vlugger dan ik in mijn stoutste dromen kon verwachten.
Suzy Debuck
, organisator van het jaarlijks evenement Kunst in de tuin te Assebroek nodigde mij zondagavond – even voor middernacht – uit om met ’t SchrijfNest deel te nemen aan dit evenement op … 3 september!

In vivapo’s mobiel SchrijfNest zal niet enkel promotie worden gemaakt voor ’t SchrijfNest dat op 6 september start, maar ook voor ’t SchrijfNest dat vanaf 20 september – en verder elke derde woensdagnamiddag – op verplaatsing wordt georganiseerd, al of niet vooraf gegaan door wandelen in stilte.

Leden van ’t SchrijfNest kunnen op 3 september tussen 10u en 18u voorlezen uit eigen werk, hun ervaringen uitwisselen met geïnteresseerden en samen met andere creatieve zielen schrijven in vivapo’s mobiel SchrijfNest.  Praktische info vind je in deze aankondiging.

Van harte welkom!

Viviane Van Pottelberghe – 22 augustus 2017

Bron afbeelding: Suzy Debuck

 

5 gedachten over “Mijmeren in vivapo’s mobiel SchrijfNest

  1. Dag vivianne, Graag word ik op de hoogte gebracht ivm schrijfnest s’avonds in praatcafe let’ s co&co; Vriendelijke groet sandra

    1. ik hou je op de hoogte Sandra; vanaf vijf deelnemers gaat deze avondreeks door. op dit moment zijn we er nog niet!

Reacties zijn gesloten.