zomer sisterhood – 03

oervrouw

Na mijn verslag over de zomer sisterhood schreef ik twee spiegelelfjes over mijn ervaringen tijdens een aantal rituelen. Vandaag deel ik hier een derde logje met een foto die Katrien – de begeleider van de Sisterhood – mij per mail bezorgde. In het onderwerp stond enkel vermeld: OERVROUW.

Wie mijn blogs volgt zal reeds hebben gelezen dat ik sinds enkele weken dagelijks heb gewerkt met ‘Synchronisch leven – de onbegrensde kracht van het zinvolle toeval’ van Deepak Chopra.  Deze laatste raadt aan om speciaal te letten op coïncidenties en ze op te schrijven. Ik hou sinds enkele weken een dagboek bij waarin ik de opgemerkte coïncidenties noteer.

Zondagnamiddag heb ik in dit dagboek ook één en ander geschreven over mijn ervaringen bij één van de rituelen tijdens de Sisterhood. Via klank, ademhaling en visualisatie voelde ik dat mijn bekken werd gezuiverd en geheeld met de energie van de Lakshmi-mantra en zeewater.

Vandaag was er in een bericht op een blog die ik volg sprake van … OERVROUW. Puur toeval? Zou kunnen, maar in dat zelfde bericht wordt er ook verwezen naar een reactie die vivapo (ik dus) had gegeven op een eerder bericht: “Ik heb nog een tip die mij pas véél later werd aangereikt maar die ik héél belangrijk vind: rouwen om het ‘verlies’ van mijn baarmoeder en eierstokken!”

Deepak Chopra raadt in bovenvermeld boekje ook aan om “We moeten opmerkzaam zijn en daarna tot handelen overgaan.  Dit is de gelegenheid waar we op hebben gewacht, nu kunnen we creatief reageren.”

Ik geef het ritueel – dat ik tijdens de Sisterhood mocht ontvangen – om mijn bekken te helen op mijn beurt graag door aan deze Nederlandse sister die ik niet persoonlijk ken maar waarmee ik mij op één of andere manier verbonden voel. En hier opnieuw … delen is vermenigvuldigen!

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 26 juni 2017.

foto: Het Ontdekkingshuis

3 gedachten over “zomer sisterhood – 03

Reacties zijn gesloten.