schrijven en delen om te inspireren – 02

schrijfnest

In het vorig logje kon je lezen dat ik schrijven ervaar als bron van bewustwording, ontspanning en plezier en dat geldt ook voor de deelnemers aan vivapo’s SchrijfNEST. Elke 1° en 3° woensdagnamiddag van de maand kunnen geïnteresseerden op een ontspannen manier in contact komen met schrijven. Via korte speelse opdrachten komt hun pen als vanzelf in beweging. Tot welke resultaten dit kan leiden kan je zelf vaststellen tijdens het co café van Let’s Co & Co dat plaatsvindt op zondag 12 maart 2017.

Na het co ontbijt (9-10u15) en een demo van het Hartenkoor (10u30-11u) door Rika Rotsaert (Stembevrijding) wordt vivapo’s SchrijfNest aan de aanwezigen voorgesteld tussen 11 en 12u.
Hoe kunnen we dat beter doen dan door de deelnemers te laten voorlezen uit eigen werk?

Inschrijven voor de voorstelling van het SchrijfNest is wenselijk (info@vivapo.net) maar niet noodzakelijk.

Voor het ontbijt is inschrijven wél noodzakelijk.

Waar? Let’s Co & Co, Beenhouwerstraat 119 te Brugge (West-Vlaanderen) – aandacht: er is aan de overkant van de ring gratis parkeergelegenheid – voor vier uur – mits gebruik van een parkeerschijf.

De deelnemers aan vivapo’s SchrijfNest heten u van harte welkom!

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 15 februari 2017

 

Advertenties

2 gedachten over “schrijven en delen om te inspireren – 02

  1. Mag ik je al vast een grote opkomst en succes we.Twijfelen doe ik er zeker niet aan want schrijven heeft ook voor veel mensen een helende werking..heel veel mensen hebben een dagboek om die reden

Reacties zijn gesloten.