commitment – n° 13 – 01

schermafbeelding-2017-01-23-om-15-12-43In een vorig bericht kon je lezen dat ik – in het kader van de ‘Volle Maan Collage-schrijven cursus’ van Zinderen – een verbintenis met mezelf aanging om goed voor mezelf te zorgen de komende tijd. Ik formuleerde vijftien aandachtspunten in mijn Commitment. Op nummer 13 staat: bewuster gebruik te maken van de sociale media.

Sinds 1/1/2017 beperk ik mijn tijd op Facebook tot het beheer van:

schermafbeelding-2017-01-23-om-15-18-54

Op Twitter en Pinterest beperk ik mij tot het delen van een aantal blogberichten waarin activiteiten van vivapo worden vermeld of berichten die mij inspireren om te schrijven.

LinkedIn laat ik even links liggen.

Wat internet betreft beperk ik mij tot het beheer van mijn Word Press blogs

schermafbeelding-2017-01-23-om-15-24-48

en tot het actief volgen van welgeteld… TIEN blogs en websites die mij door hun inhoud inspireren én aanzetten tot schrijven.  Dat belet niet dat ik de andere blogs waarop ik geabonneerd ben blijf volgen … in mijn vrije tijd.

Mijn top-tien in alfabetische volgorde:

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 23 januari 2017

foto’s: ©vivapo

 

6 gedachten over “commitment – n° 13 – 01

  1. Blij te zien/merken dat ik toch telkens binnen je ‘actieve’ categorie val :-).
    Je brengt me op een idee om mezelf ook een beetje ‘aan banden te leggen’. Wel op een andere manier, maar toch.

  2. Ik krijg wel eens te lezen dat ik ‘veel’ blog…. en dat mensen mij niet kunnen bijbenen…. maar als ik zo jouw lijst zie…. dan doe ik niets in vergelijking tot jou 😉
    want jij doet zoveel meer waar ik alleen maar blog want al die andere dingen die jij benoemt doe ik allemaal niet 😉

    1. vandaar … tijd om mijn grenzen af te bakenen … tot ik weer voor de keuze sta wanneer er zich een blog aanmeldt die mij prikkelt om te schrijven. Dan neem ik mij voor om mijn lijst van tien aan te passen, wat ik ondertussen ook al heb gedaan, (sinds ik gestart ben met het schrijven van een tweede limerick😉).

Reacties zijn gesloten.