zes woorden verhaal – geluk

affiche

Marion Driessen van Doldriest reikte ons deze week GELUK  aan als thema voor een 6WMB-uitdaging, een zes woorden verhaal met beeld.

tweehonderd euro voor kinderen van Rozerood

©vivapo – 4/11/2016

De keuze voor mijn zeswoorden verhaal was vlug gemaakt.

De actie die ik gisteren (3/11/16) samen met Sabine Pauwaert in het LDC ’t Reitje heb georganiseerd in het kader van de Warmste Week van Studio Brussel, bracht in totaal 200 euro op ten voordele van Villa Rozerood, waar Sabine vrijwilliger is.

De inkomsten van de workshop Mijmeren op papier bedroegen 75 euro en werden ondertussen overgemaakt. De verkoop van wenskaartjes die Sabine speciaal voor dit project ontworpen heeft bracht 125 euro op. Concreet betekent dit één begeleider van LuKiArt voor een kerstatelier in Villa Rozerood.

Wat maakt mij hierbij zo gelukkig? Uiteraard de opbrengst voor Villa Rozerood, een hartverwarmend project voor zieke kinderen, waar ook hun zusjes, broertjes en ouders welkom zijn.

Maar ook het schrijven zelf en de terugkoppeling van Sabine op onze schrijfsels, vanuit het standpunt van de kunstenaar.  Wat een voorrecht was dat voor ons.

Last but not least, de interesse van toevallige bezoekers voor de speciale wenskaartjes en voor de technieken die Sabine hanteert in haar werk.  Een nieuwe samenwerking in de vorm van een workshop staat op stapel!

img_0711

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 4 november 2016

afbeeldingen: vivapo

8 gedachten over “zes woorden verhaal – geluk

Reacties zijn gesloten.