natuurstage – dag 4

365 dagen verwondering – DAG 210

Nature_it_cov

Als verlengde van de natuurstage Communiceren en Samenwerken met de natuur, vergastte Sylvie Hetzel ons vandaag met haar lezing: De natuur voorbij de stilte in het Ontdekkingshuis te Sint-Kruis/Brugge.

Tijdens deze presentatie met prachtige foto’s lichtte zij haar buitengewone ervaringen toe met het subtiele leven van de Natuur, de Devas (Engelen van de Natuur) en hun onderrichtingen.

Gedurende veertien jaar heeft zij samen met haar ex-echtgenoot de subtiele kwaliteiten van de natuur en van bomen onderzocht. Hun onderzoek heeft geleid tot het bereiden van “energetische boomoliën” en tot het begeleiden van talrijke stages in de natuur in Frankrijk, België en Zwitserland.

Beetje bij beetje heeft zij haar eigen vitaliserende oliën ontwikkeld met subtiele levende energieën van planten waarvan de weldaden alle lagen van ons zijn ten goede komen.

IMG_7117 IMG_7124 IMG_7121 IMG_7122

Ik voel mij stromen op gevoelens van dankbaarheid, ten aanzien van:

Sylvie Hetzel – de bosnimf in levende lijve – voor de begeleiding van de stage en de inwijding in het subtiele leven van de Natuur.
Geert Vandewalle, met wie ik deze natuurstage heb voorbereid en die mij niet alleen in de praktische voorbereiding heeft ondersteund maar ook mijn creativiteit en mijn speelsheid heeft aangewakkerd.
Anne Demi, niet alleen voor haar schitterend vertaalwerk van het Frans naar het Nederlands en omgekeerd, maar ook voor haar speelse wijsheid.
Mijn medespelers tijdens de stage, voor hun openheid, hun betrokkenheid, hun delen en voor hun respect voor de Natuur en voor alle medespelers in dit ontdekkingsspel.
Katrien Van Reybrouck die samen met Marc Citroen de sessieruimte van hun Ontdekkingshuis ter beschikking stelde voor deze lezing.
Rik Delameillieure, Boswachter Regio Brugge-Leie, Agentschap voor Natuur en Bos West-Vlaanderen die ons enkele dagen voor de stage op sleeptouw nam en ons deelgenoot maakte van enkele pareltjes in ‘zijn’ Kampveld.
Het echtpaar op de boerderij waar wij onze wagens van ochtendgloren tot de middag mochten parkeren.
Het personeel van ’t Roodhof te Oostkamp voor hun vriendelijk onthaal van onze deelnemers-hotelgasten, niet in het minst de nachtwaker die om 4:00 voor een lekker ontbijt zorgde en een lunchpakket mét warme drank.
Marc Ghyoot, mijn echtgenoot, voor zijn mede-leven de voorbije maanden en voor het respect dat ik mocht ervaren toen ik mezelf de vrijheid gunde om mijn vleugels uit te slaan voor dit onvergetelijk avontuur.
Toos Bartlema van Humanimalvision én mijn supervisiemaatjes Dirk en Francine die mij sinds 2006 aanmoedigen om naar mijn interne autoriteit te luisteren en mijn passie te ontdekken.
Lieve Bonne, die in 2010 een zaadje in mijn hart plantte dat zich de voorbije dagen tot een prachtige bloem heeft ontwikkeld.
De Engelen van de Natuur met wie ik tijdens deze stage mocht kennis maken en die mij hebben ondersteund om mij open te stellen voor hun boodschappen.

sylvie-hetzel-11IMG_7003 IMG_7016IMG_7110 IMG_7060 IMG_7119 IMG_7012

IMG_5712   1098505_10200379987163378_574060973_n 63233_1488142116619_7514159_n

2 gedachten over “natuurstage – dag 4

  1. Dankjewel voor het wondermooi verwoorden van je verwonderingen tijdens je stage ! Ik heb er tijdens mijn ontbijt in dankbaarheid mee van genoten … Lieve groet Vera

  2. Dank je dat je ons een mooie indruk hebt gegeven van de 3 stagedagen!
    Bij de lezing vond ik het zo frappant dat Sylvie het had over de Engelen die zich manifesteren in de wolken en op foto’s; een week eerder las ik hetzelfde in een Engelenboek. Ik zat in het bos en toen ik naar de wolken keek zag ik daarin 2 Engelen. Op digitale foto’s kunnen overigens ook Engelen waargenomen worden.

Reacties zijn gesloten.