dive into happiness

365 dagen verwondering – DAG 204

11705327_843537582398803_3515966209469683916_n

Door zelf te bloggen ontdek ik andere blogs waarvan de inhoud mijn nieuwsgierigheid, verwondering of bewondering wekt.  Eerder maakte ik al melding van de blog van natuurfreak.  Vandaag wil ik even de blog van Anouk Fierens in het zonnetje zetten.

Anouk is een landgenote, geboren in 1990.  Zij stuurt via haar blog één tekening per week de wereld in. Zij verwoordt het als het ijs breken. Zelf zou ik het willen benoemen als verbinding maken en zaadjes van geluk via de digitale wind de wereld inzenden.
Want zeg nu zelf, iemand die tekeningen maakt om een glimlach op mijn en jouw gezicht te ontlokken, dat is toch puur zaaien van geluk?

Deze week stond bij bovenstaande foto de titel Dive into happiness.  Een uitnodiging die ik niet naast mij neerleg. Ik duik en … laat mij drijven … geluk draagt mij …

Schermafbeelding 2015-07-15 om 16.29.34 Dit staat op de blog van Anouk Fierens te lezen:

Made in Belgium | °1990 | An adventurer in my head, apparently! Every week I create an illustration. My project: One Drawing A Week is to put more drawings out in the world. Another way to break the ice, start a conversation, show some of my thinking and mostly just give you that little smile on your face!

Van harte, Viviane Van Pottelberghe – 15 juli 2015

(bron foto’s)

5 gedachten over “dive into happiness

 1. Iets wat ik recent ook gedaan heb…ik noem het “springen in het onbekende…me laten opnemen in de stroom…gedragen door geluk en voorspoed”
  Zoals ik je recent verteld heb Viviane, tijdens onze wandeling in Rijckevelde..weet je nog.
  Ik ben gesprongen, niet eens wetend waar ik zou uitkomen… zonder zekerheid..”ja” durven zeggen en losgelaten, in volle vertrouwen…tot plots, als uit het niets, de stroom op gang komt…in een tijdspanne van slechts 3 dagen
  Wonderbaarlijk….

 2. Lieve Viviane,
  Ik ben zo ontzettend vertederd door je berichtje en de mooie zinnen. Soms komen de leukste dingen onverwacht en vandaag ben jij dat leuke sprankeltje! Ik zit het in stilte te lezen, maar vanbinnen maak ik de gekste danspasjes die er bestaan 🙂 Zelf ben ik iemand van weinig woorden die liefst het papier en potlood laat spreken… Bedankt om het te begrijpen en het te vertalen naar jou gevoel.
  Liefs, Noukie

Reacties zijn gesloten.