Droom groot, begin klein

365 dagen verwondering – DAG 42

droomgrootbeginklein

Gisteren kon je lezen hoe moeilijk ik het vond om mijn toekomstvisie in een lijstje te vatten en hoe een mail over groots dromen plots om de hoek kwam kijken.

Lieke Meertens van Be Blissed deelde in haar bericht Mijn grootste (en beetje gekke) droom over de stemmetjes in haar hoofd wanneer ze groots gaat dromen. Ik voelde mij aangesproken omdat ik die stemmetjes maar al te goed ken!

Lieke heeft echter beslist om er niet naar te luisteren en raadt (mij) aan om dat ook niet te doen. Laat je fantasie de wilde weg gaan! Wat wil je? Wat verlang je? Wat droom je? Wat is je aller gekste grootste fantasie? Schrijf het op! En zet dan de eerste stap op de juiste weg. Want daar draait het allemaal om he? Wel beginnen met je droom. Al is het met een superklein baby-stapje. Maar doe het wel! Voor jezelf. En voor de wereld. Want jij bent hier om jouw eigen missie volledig te leven.

En als geen ander (en daar ben ik al een tijdje niet meer over verwonderd) weet Lieke handig gebruik te maken van mijn nieuwsgierigheid om promotie te maken voor haar online workshop Schrijf je vrij

Je kon het gisteren reeds lezen … ik ben ondertussen gestart met mijn doelen op te lijsten, mijn eerste stapjes zeg maar. Voor 10 van hen kan ik de volgende weken een afbeelding zoeken (je weet wel voor mijn visionboard). Ik verkies echter een andere manier: ik geef mij over aan de afbeeldingen die mij zullen toevallen, net zoals ik in de natuur ontvankelijk ben voor de boom die mij op dat moment uitnodigt.

Van harte, Viviane Van Pottelberghe

(Bron foto)

2 gedachten over “Droom groot, begin klein

Reacties zijn gesloten.