Mijn toekomstvisie in een lijstje

365 dagen verwondering – DAG 41

Unknown

Op 12 december 2014 werd de idee voor het thema van deze blog – 365 dagen verwondering – geboren na een bezoek aan de tentoonstelling “Salut d’honneur Jan Hoet” in Mu.ZEE te Oostende.  De laatste zin in dit bericht luidde: Benieuwd wat er na mijn tweede bezoek uit de bus komt.

Voor een paar dagen kreeg ik onverwacht een uitnodiging voor een atelierdag met een rondleiding in deze tentoonstelling, gekoppeld aan een keuze-workshop.  Ik koos voor Maak je eigen visionboard – workshop over je toekomstvisie. 

Op DAG 26 postte ik reeds een bericht over het maken van een visionboard, maar déze uitnodiging was toch andere koek. Er wordt mij gevraagd om zelf tien afbeeldingen mee te brengen van doelen die ik in de toekomst wil bereiken. Tot mijn grote verwondering viel het niet mee om mijn toekomstvisie in een lijstje noch in afbeeldingen te gieten.

Als de nood het hoogst is … is de redding nabij.  Vandaag werden mij twee reddingsboeien aangereikt. Enerzijds werd ik deze namiddag geïnspireerd door een aantal enthousiastelingen die geen moeite hadden om met mij hun dromen te delen (speciaal voor hen wil ik hier vermelden dat ik bij het ter perse gaan van dit bericht reeds … 16 doelen heb). Anderzijds viel er in mijn digitale brievenbus vandaag een mail over groots dromen. Maar daarover meer in een volgend bericht. Tot morgen?

Van harte, Viviane Van Pottelberghe

(Bron foto)

2 gedachten over “Mijn toekomstvisie in een lijstje

  1. I am curious… Over de doelen en de grootsheid van dromen… Boeiend!!!
    Ja, graag tot morgen…

Reacties zijn gesloten.