Hoe het begon …

life is simple

Ik ben sinds kort ‘volger’ van de site Be Blissed, waardoor ik word verwittigd telkens er een nieuw bericht wordt geplaatst door Lieke Meertens. Gisteren – 11/12/14 – was dat “Help! Heb ik gefaald?“. Er bleef een zin nazinderen:Tuurlijk, het is heel eng om jezelf in de wereld te zetten. Om te laten zien waar jij voor staat. Om risico’s te nemen. Om jouw hart te volgen.”

Ik heb de gewoonte om – na het lezen van Lieke’s nieuwste bericht – nog even door te klikken op “meer inspiratie”. Zo kwam ik terecht op haar bericht “De Bucketlist Nieuwe Stijl“. Mijn hart resoneerde op de zin: “Het universum helpt je dus bij het realiseren van jouw doelen zodra jij ze kenbaar maakt. Ondertussen moet jij zorgen dat jouw voelsprieten wagenwijd openstaan, om te bespeuren waar de kansen liggen.” In mijn dagboek startte ik met “mijn” Bucketlist Nieuwe Stijl.

Ik neem mij voor om mijn eigen bucketlijst online te zetten. Wat ik echter nu reeds wil delen is hoe mijn eigen Bucketlijst heeft geleid tot het starten met deze blog, … hoe “vivapo’s Blog” begon.

Ik noteerde als één van mijn wensen: “een eigen blog starten” waar ik kan laten zien waar ik voor sta.  Ik ruilde mijn dagboek voor mijn iPad en werd “geleid” naar WordPress.com om dààr te ontdekken dat ik op 8 oktober 2009 (vijf jaar geleden!) reeds deze blog had aangemaakt. Blijkbaar was de tijd er toen niet rijp voor – was ik er niet rijp voor – want ik heb de blog niet gevoed.

Ik zet mezelf vandaag (12/12/2014) in de wereld en voel op dit moment geen angst om te falen!

Van harte, Viviane Van Pottelberghe

(Bron foto)

Een gedachte over “Hoe het begon …

Reacties zijn gesloten.